Hét SEO bureau van Barneveld

Ben je op zoek naar een SEO bureau in Barneveld en omstreken? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Censeo kun je terecht voor verschillende SEO diensten; van optimalisatie tot migratie, en van een SEO scan tot aan Linkbuilding. Wij snappen het belang van een goede SEO aanpak.

Onze SEO diensten

Wij begrijpen hoe zoekmachines werken, deze kennis zetten wij in om jouw bedrijf beter online zicht- en vindbaar te maken.

SEO optimalisatie

We gaan jouw website naar nieuwe hoogten tillen. Dit doen we door optimalisatie trucjes toe te passen om je website te laten stijgen in de zoekmachines.

Ik wil beter gevonden worden

SEO scan

Benieuwd naar hoe je website presteert? Het laten uitvoeren van een SEO scan is een goede eerste stap om aan de slag te gaan met je online vindbaarheid. De scan resulteert in inzicht in de huidige stand van zaken en daarop aansluitend advies voor verbetermogelijkheden.

Ik wil mijn website scannen

SEO migratie

Wil je verhuizen naar een nieuwe CMS en er zeker van zijn dat je SEO inspanningen behouden blijven? Dan is een SEO migratie iets wat je zoekt. Met een zorgvuldige migratie voorkom je dat het verplaatsen, herontwerpen of updaten van je website, je SEO negatief kan beïnvloeden, en behoud je je posities.

Ik wil verhuizen en mijn posities behouden

Linkbuilding

Wil je werken aan je linkprofiel? Het opbouwen van een sterk linkprofiel vergt tijd, inspanning en expertise, maar de langetermijnvoordelen van linkbuilding voor SEO en online vindbaarheid zijn buitengewoon de moeite waard.

Ik wil werken aan mijn linkprofiel

Content marketing

Een groot onderdeel van SEO is het schrijven van authentieke en waardevolle teksten. Wij kunnen je pagina's een boost geven door goede content te schrijven. Content marketing kan je helpen om je zichtbaarheid te vergroten, maar ook om vertrouwen bij je doelgroep te kweken en zo duurzame relaties op te bouwen. 

Ik wil waardevolle content delen
Bekijk case

Cases

Geen woorden, maar daden.

Bekijk al onze projecten

onze werkwijze

 • Kennismakingsgesprek

  We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dat is meer dan een gezellig bakje koffie. Samen stellen we scherp op de huidige stand van zaken en je behoeften en eisen.

 • Plan van aanpak

  Als duidelijk is wát er moet gebeuren, zetten we op papier hóe we dat doen. Een plan van aanpak dus. Daar staat exact in wie wat gaat doen en wat je uiteindelijk krijgt. Zo heb je een overzicht over het gehele traject en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

 • Uitvoeren

  We gaan aan de slag met jouw vraagstuk. DIt doen we met multidisciplinaire teams die werken aan korte, afgebakende projecten. Daardoor halen we deadlines en blijft jouw project op schema.

 • Monitoren

  Na uitvoering komt en blijft meten. Jij als klant wil natuurlijk weten hoe bepaalde campagnes presteren. En wij willen weten of hetgeen wat voor ogen was, ook daadwerkelijk wordt bereikt.

 • Optimaliseren

  Na meten komt en blijft optimaliseren. Als we antwoorden hebben op de vorige vragen, dan gaan we ermee aan de slag.

Over Censeo - Hét SEO bureau van Barneveld en omstreken

Wij zijn Censeo; hét SEO bureau van Barneveld en omstreken. Onze specialisatie is online marketing. Binnen dat domein bieden we verschillende diensten aan. Van recruitment marketing tot aan SEO optimalisatie, en van conversie optimalisatie tot aan social advertising.

Onze 'broer' Census is specialist in webdevelopment en complexe techniek. Gezamenlijk maakt dat ons een full service agency. In andere woorden, we zijn in staat om elke online uitdaging op te lossen en je van elke last te ontzorgen.

In ons werk staat kwaliteit en originaliteit centraal. Volledige betrokkenheid, deskundigheid en transparantie is wat je van ons kan verwachten.

 

Censeo maakt online ambities waar

Vraag, uitdaging of probleem?

Ik kom graag een keer langs om met je mee te denken. Kost je hooguit een kop koffie en een uurtje van je tijd. 

Censeo werkt voor: