Onze SEO diensten

Censeo is hét SEO bureau van Barneveld. Bij Censeo staan wij klaar als jouw marketingpartner. Wij brengen je behoefte in kaart en vertalen dit naar een passende marketing strategie. Wij begrijpen hoe zoekmachines werken, deze kennis zetten wij in om jouw bedrijf beter online zichtbaar te maken. Of je doel nu is om meer bezoekers te genereren of om hogere conversie te draaien. Wat je behoefte, uitdaging of doelstelling ook is, wij kunnen dit aanpakken met onze SEO diensten.

SEO dienst:
SEO optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is allesbehalve een eenmalige actie. Het is een doorgaand proces van monitoren en optimaliseren om de posities te winnen en te behouden. Tijdens een SEO traject tillen we jouw website naar nieuwe hoogten.

Ik wil meer informatie

SEO dienst:
SEO scan

Benieuwd naar hoe je website presteert? Het laten uitvoeren van een SEO scan is een goede eerste stap om aan de slag te gaan met je vindbaarheid. Na een scan weet je of je online de juiste koers vaart, of mogelijk moet bijsturen met andere zoekwoorden. Je kunt bij ons terecht voor een Basis scan en een Uitgebreide scan.

Ik wil meer informatie

SEO dienst:
SEO migratie

Het veplaatsen, herontwerpen, herstructureren of updaten van een website kan een negatieve impact hebben op SEO. Een zorgvuldige SEO migratie zorgt voor behoud en mogelijk ook verbetering van je posities. Bij Censeo brengen we jou verder.

Ik wil meer informatie

SEO dienst:
Linkbuilding

Het opbouwen van kwalitatieve en relevante backlinks vergt tijd, inspanning en expertise, maar de langetermijnvoordelen van linkbuilding voor zoekmachine optimalisatie en digitale groei zijn buitengewoon de moeite waard.

Ik wil meer informatie

SEO dienst:
Content marketing

Door het delen van authentieke informatie, het vertellen van verhalen en het verspreiden van entertainende inhoud, kan content marketing je helpen om je zichtbaarheid te vergroten, maar ook om vertrouwen bij je doelgroep te kweken en zo duurzame relaties op te bouwen. Het houd je top-of-mind.

Ik wil meer informatie

Hét SEO bureau van Barneveld

Opzoek naar een SEO bureau in Barneveld? Dan hoef je niet verder te zoeken. We zijn gevestigd in hartje Barneveld.

Over Censeo
Bekijk case

Cases

Geen woorden, maar daden.

Bekijk alle projecten

Kennismaken

Samenwerking
bespreken?

Neem contact op met Gerson:

Censeo werkt voor: